Det 77-årige rockikon Mick Jagger og hans kæreste, den 34-årige koreograf Melanie Hamrick, har gået meget stille med dørene, siden de fandt sammen i 2014.

Men i anledningen af den tidligere ballerinas 34 års fødselsdag søndag, har parret nu delt et sjældent billede sammen.

I et opslag på Instagram takker Melanie Hamrick for kærligheden og opmærksomheden på sin fødselsdag med et billede, hvor hun kysser sin 43 år ældre rockstjerne, mens parret holder om deres fireårige søn Deveraux.

Fødslen af parrets eneste barn i 2016 er også en af de få gange, Mick Jagger og kæresten har udtalt sig om deres fælles privatliv. Her fortalte de blot, at fødslen var godt gået, og de alle var glade.

Dog har Melanie Hamrick også i et sjældent interview med You Magazine fortalt, at hun ikke ønsker flere børn med Mick Jagger.

»Han er den mest fantastiske, vidunderlige, kærlige far. Og for mig er han den mest vidunderlige mand i verden,« lød det desuden kærligt i magasinet.

Fireårige Deveraux er Melanie Hamricks eneste barn, men Rolling Stones-forsangeren har i forvejen syv børn, hvoraf den ældste er hans 50-årige datter Karis Jagger.

Hende fik Mick Jagger med skuespilleren Marsha Hunt. Året efter fik han den 49-årige datter Jade Jagger med skuespiller-ekskonen Bianca Jagger.

13 år efter startede rockstjernen så igen på småbarnslivet, da han fik datteren Elizabeth Jagger, der i dag er 37 år, med ekskæresten Jerry Hall. Sammen med modellen fik han også den 35-årige søn James Jagger, den 29-årige datter Georgia May Jagger og den 23-årige søn Gabriel Jagger.

Efterfølgende skulle Mick Jagger og Jerry Hall være gået fra hinanden, fordi Rolling Stones-ikonet ventede sønnen Lucas Jagger med modellen Luciana Gimenez.

Selvom det aldrig rigtig gik mellem den brasilianske model og rockstjernen, så er Luciana Gimenez dog den eneste af Mick Jaggers tidligere kvinder, der har udtalt sig om hans angiveligt pragtfulde faderegenskaber.

»Han er en meget vis mand, og han er passioneret omkring sine børn. Han har altid været der, og det har været en virkelig fantastisk oplevelse,« fortalte hun til The Mirror i 2016.

Selv har Mick Jagger også tidligere udtalt sig om faderrollen.

»Jeg tror, jeg er en ret god far. Jeg har et godt forhold til børn, ikke bare mine egne. Børn holder dig ung og grinende,« lød det dengang fra rockstjernen.