Den norske tv-serie Skam blev et kæmpehit, og de unge mennesker, der spillede hovedrollerne, blev kendt ikke bare indlands, men også udlands.

Men hvis der har siddet nogle ungersvende hjemme og forelsket sig i den handlekraftige 'Sana', så kan de godt se andre steder hen nu.

Den 22-årige Iman Meskini er nemlig i al hemmelighed blevet gift med sin kæreste.

Det skete i en enkelt ceremoni på både Oslo Rådhus, men også i deres moské.

Iman Meskinis mand Mourad Jarrari er 27 år gammel, og han har været dommer i sangprogrammet 'All Together Now.' Desuden producerer han musik og har blandt andet lavet årets hit til reality-programmet 'Paradise Hotel.'

Parret har været sammen i et års tid, uden at offentligheden har kendt til det. Om valget at blive gift så tidligt, udtale Meskini:

»I islam bliver det anbefalet, at man gifter sig tidligt for at finde ud af, om begge parter er seriøse i forholdet. For os har intentionen altid været at gifte os. Det må ikke være sådan, at man har alt, uddannelse, hus, bil, job og hele sit liv på plads, før man vælger at gå ind i et ægteskab,« siger den skuespillerinden.

Iman Meskini er kendt for at brede sin viden ud om, hvordan det er at leve som en muslim i det moderne Norge.

Hun har udgivet en bog og nu studerer skuespillerinden arabiske- og mellemøstlige studier på universitetet i Oslo.

Hun fortæller, at det var især på en rejse, hun foretog i forbindelse med et tv-program, at hun vidste, hun var forelsket i sin mand. Jarrari var god til at sende opmuntrende beskeder, og da de to fik mulighed for at tale sammen vidste Meskini, at hun var solgt. Hun forelskede sig i hans sjæl, fortæller hun.

Mourad Jarrari er ligesom sin kone ikke nervøs over parrets relativt unge alder. Han forklarer, at han har både rygproblemer og grå hår, så for ham er det totalt rettidigt med ægteskab, siger han.

Han fortæller desuden, at han aldrig har mødt et menneske, som giver så meget af sig selv, som Iman gør.