16-årige Charli D’Amelio var verdens største stjerne på det sociale medie TikTok, men det er nu fortid. Hun er træt af Donald Trumps trusler om at lukke mediet ned, så nu er hun flyttet til konkurrenten.

Den nye videodelingsplatform Triller, der er en udfordrer til TikTok, fik sin førte stabile version for kun 50 dage siden, og nu har den fået verdensstjernen og hele hendes famile med, skriver Los Angeles Times.

Det er nemlig både Charli D’Amelio, søsteren Dixie på 19 år og deres forældre, Marc og Heidi, som nu udgiver deres populære videoer på det nye medie.

Som nævnt øverst i artiklen er årsagen til skiftet de mange trusler om at lukke mediet ned, der blandt andet er kommet fra USA's præsident, Donald Trump. Kritikken kommer efter flere afsløringer af dårlig datasikkerhed.

Derfor giver det god mening, at familien har valgt det Los Angeles-baserede medie Triller, der i modsætning til det kinesisk-ejede TikTok kan synes mere sikkert.

På det nye medie har familien sammenlagt 140 millioner følgere. 16-årige Charli D’Amelio står for 87 millioner af dem.

»Vi kunne ikke være mere stolte af at byde D'Amelio-familien velkommen til Triller. De er en utrolig talentfuld familie, der allerede har vist sig at være værdifulde for os,« siger Bobby Sarnevesht ifølge Los Angeles Times.

Hvis TikTok ikke bliver overtaget af eller samarbejder med et amerikansk selskab før 20. september, så har Donald Trump besluttet, at mediet bliver lukket i USA.