Rico Harding har fået nok af, at nogle folk mener, det ikke er mandigt at have kat. Derfor tog han et billede, som næsten en kvart million har 'liket' på Facebook.

24-årige Rico Harding fra Slagelse har en kat. Den er to år gammel og hedder Bella.

Det er dog ikke alle, der mener, at det er så mandigt at have en kat, og det er han lidt træt af. For nyligt fik Rico Harding det at vide af en pige, som han havde flirtet med i noget tid.

»Da jeg siger til hende, at jeg har kat, siger hun: 'Det er godt nok umandigt'. Der er så mange fordomme om mænd med kat. Jeg plejer altid at få negative kommentarer, når jeg lægger billeder på Instagram af Bella,« siger han til BT.

Efter kommentaren greb Rico Harding kameraet, den store kat af racen mainecoon op på skulderen og tog et billede af dem sammen, som du kan se.

Rico

Billedet lagde han på hjemmesiden 9gag. Derefter fandt folkene bag hjemmesiden Unilad billedet og delte det på deres Facebook-side med teksten 'Det perfekte svar'. Og så gik det hurtigt.

Billedet har i skrivende stund fået over 240.000 ’likes’, 18.000 delinger og 10.000 kommentarer på det sociale medie.

»Det er utroligt, at det har fået så mange likes. Min familie fortalte mig, at de havde set det, og mange af mine venner har tagget mig på opslaget,« siger han.

Og bare rolig den to år gamle Bella lider endnu ikke af stjernenykker på trods af, at flere har skrevet til Rico, at de gerne vil kæle med hans kat. Og flirten.. Hun blev vist overbevist af billedet, så hun er ifølge Rico Harding ikke så slem alligevel.

Han er ikke den eneste mand, der mener, at det skam er mandigt nok at være katteejer. Flere har lagt billeder op i Facebook-tråden, som du kan se i bunden af artiklen med deres katte. Eksempelvis dette: