Ishockeyspilleren Nikolaj Ehlers scorede fra en nærmest umulig vinkel, da han sammen med Winnipeg Jets natten til torsdag spillede sig nærmere en plads i slutspillet i NHL.

Målet faldt som det sidste i en 3-0-sejr ude mod Anaheim Ducks.

Godt syv minutter inde i tredje periode modtog Ehlers pucken ude i venstre side og fra næsten nul grader tordnede han snedigt pucken mod mål.

Anaheim-målmand John Gibson kunne ikke stille det store op, da pucken ramte ham med så stor kraft, at den gik i mål.

Nikolaj Ehlers overrumplede Anaheim-målmand med skud fra spids vinkel. Lars Eller lynede for Washington.

Nikolaj Ehlers er nu oppe på 19 scoringer i NHL i denne sæson.

Inden danskerens scoring havde Mark Scheifele og Kyle Connor bragt gæsterne fra Winnipeg foran med 1-0 og 2-0.

I Washington kom Lars Eller også på måltavlen i en topkamp mellem Washington Capitals og Tampa Bay Lightning.

Gæsterne fra Tampa Bay vandt med 5-4 efter en afgørelse i overtid. Washington havde mange afslutninger, men en stærk målmandspræstation af Andrei Vasilevskiy blev afgørende for udfaldet.

Tampa Bay-målmanden havde 54 redninger i kampen, hvilket er klubrekord.

Vasilevskiy kunne dog ikke hindre Lars Eller i at bringe Washington foran med 1-0 efter godt syv minutter.

De regerende NHL-mestre fra Washington Capitals er trods nederlaget på sikker kurs mod slutspillet.

Toronto Maple Leafs gav ikke spilletid til målmand Frederik Andersen i en 4-2-sejr ude over Buffalo Sabres.