Washington Capitals' danske profil, Lars Eller, måtte nøjes med personlig succes i nederlag til Carolina.

Washington. Danske Lars Eller lavede natten til fredag sin ottende sæsonscoring i verdens bedste ishockeyliga, NHL.

Men scoringen skulle dog vise sig at blive uden betydning, da hans hold, Washington Capitals, måtte sig sig slået 1-3 af Carolina Hurricanes.

Efter en pointløs første periode bragte Carolina sig foran 1-0 i en undertalssituation.

Jordan Staal stjal pucken i egen zone og spurtede op mod Washingtons mål, hvor han passerede Braden Holtby med et vip med håndleddet.

Cirka fem minutter senere stod Lars Eller for udligningen, da han modtog pucken fra T.J. Oshie i midten af Carolinas forsvarszone.

På første berøring afsluttede han og sendte pucken mellem benene på Carolinas målmand til stillingen 1-1.

I tredje periode stod Carolinas svenske profil Victor Rask for 2-1-scoringen til udeholdet, inden finske Sebastian Aho kunne cementere sejren med halvandet minut tilbage af kampen.

Lars Eller fik knap 16 minutter på isen og blev efter kampen fremhævet som en af de tre bedste spillere på isen.

Trods nederlaget ligger Washington Capitals stadig lunt i toppen af Eastern Conference. Holdet ligger med 27 sejre samt tre nederlag i overtid på en andenplads efter Tampa Bay Lightning, der har 31 sejre og tre nederlag i overtid.

Et nederlag i overtid giver i NHL et enkelt point.