En seksuel kommentar viste sig at være rigtig, rigtig dyr for Jeremy Roenick.

Ishockey-eksperten er blevet fyret af sin arbejdsgiver NBC for malplacerede kommentarer i podcasten 'Splittin' Chiclets', hvor han lagde op til en trekant med sin kollega, Kathryn Tappen. Derudover rettede han også seksuelle bemærkninger i retning af de tidligere NHL-spillere Patrick Sharp og Anson Carter.

Først blev Roenick suspenderet på ubestemt tid fra jobbet som NHL-ekspert, inden han nu er blevet fyret. Det afslører han selv i en video, som han har delt på Twitter. Du kan se videoen herunder.

»Jeg er meget skuffet og sur i dag, for jeg vil ikke vende tilbage til NBC,« siger han.

I podcasten fortalte Roenick om en tur til Portugal, som han havde med sin hustru og kollegaen Kathryn Tappen i sommer. Du kan se et billede fra ferien i bunden af artiklen.

Her huskede han tilbage på en episode, hvor en kvinde spurgte ham om, hvorvidt han var sammen med begge kvinder.

»Ja, det er de,« svarede Roenick og forklarede videre i udsendelsen.

»Jeg lader, som om vi går i seng sammen alle tre hver nat, sagde jeg til damen. Hvis det virkelig skete, ville det være rigtig godt, men det kommer det aldrig til.«

Senere undskyldte Roenick over for både NBC og de forurettede kollegaer, men det var ikke nok til, at han kunne beholde sit job. Kathryn Tappen reagerede på Roenicks kontroversielle udtalelser.

»Selvom Jeremy og jeg fortsætter med at være gode venner, var det, han sagde, helt uacceptabelt. Især mellem kollegaer,« sagde Tappen.

»Jeg tolererer ikke hans kommentarer.«

Den 49-årige eks-NHL-spiller havde 20 sæsoner i den amerikanske ishockeyliga og blev valgt til All Star-holdet ni gange undervejs. Han spillede for Chicago Blackhawks, Phoenix Coyotes, Philadelphia Flyers, Los Angeles Kings og San Jose Sharks.