Rungsted har vundet syv kampe i træk, efter at holdet søndag vandt 5-4 ude over Herning i Metal Ligaen.

Med nød og næppe holdt Rungsted Seier Capital liv i stimen af sejre i Metal Ligaen, så det nordsjællandske tophold nu har vundet syv kampe i træk i Danmarks bedste ishockeyrække.

Søndag eftermiddag lugtede det ellers af overtid i udekampen mod Herning Blue Fox, men altid farlige Tyler Fiddler sikrede Rungsted de tre point, da han scorede målet til slutresultatet 5-4 med tre minutter tilbage af opgøret.

Dermed var det forgæves for herningenserne, at holdet havde hentet Rungsteds 4-2-føring tidligere i perioden.

Rungsted har otte point ned til andenpladsen, mens Herning på syvendepladsen er en del af den tætte midte i rækken.

I topkampen mellem Sønderjyske og Aalborg Pirates var det hjemmeholdet fra Vojens, som løb med de tre point.

Sønderjyderne vandt 3-1 efter blandt andet at have scoret to mål i powerplay.

I tredje periode afgjorde Sønderjyske kampen, da holdet gik fra 1-1 til 3-1 med to scoringer på 58 sekunder.

Sønderjyske er nummer to med 42 point, mens Aalborg på tredjepladsen har 39 point.

Det samme pointantal har Frederikshavn White Hawks på fjerdepladsen, da holdet noget overraskende tabte med 2-3 ude til bundholdet Odense Bulldogs, der ellers havde tabt fem kampe i træk.