Rungsted og Frederikshavn vandt begge torsdag, henholdsvis Hvidovre og Herning blev slået i Metal Ligaen.

Toppen af Metal Ligaen leverede varen torsdag aften, da der blev spillet to ligakampe på isen.

På hjemmebane gik det, som tabellen kunne forudsige, da Rungsted Seier Capital tog imod Hvidovre Fighters.

Her vandt Rungsted 3-0 efter en tidlig føring i første periode ved Tim Daly.

Anden periode endte uden mål, men i tredje periode sørgede Marcus Olsson for 2-0-føring, inden Tyler Fiddler scorede kampens sidste mål med 20 sekunder tilbage af opgøret.

Dermed nåede Rungsted op på 47 point på førstepladsen, mens Hvidovre har 20 point på ottendepladsen.

Frederikshavn tog andenpladsen og har 39 point efter 3-1-sejr hjemme over Herning Blue Fox.

Her var målscorerne for Frederikshavn Kristian Jensen, Cameron Spiro og Jens Henrik Tönjum.

Morten Poulsen reducerede undervejs til 1-2 for Herning, som blev på 22 point på sjettepladsen.