Med to scoringer i sidste minut vandt ishockeyholdet Rungsted finalen over Frederikshavn med 3-2.

To mål på 21 sekunder blev afgørende i lørdagens pokalfinale i ishockey mellem Frederikshavn White Hawks og Rungsted Seier Capital.

Frederikshavn var foran 2-1, men på to scoringer i sidste minut vendte Rungsted opgøret og snuppede pokalguldet for næsen af nordjyderne med 3-2.

Rungsted kan dermed glæde sig over sin anden pokaltitel på tre sæsoner, efter at nordsjællænderne vandt titlen i 2017. Holdet var desuden i finalen i 2018.

Pokalguldet havde været Frederikshavns første, siden holdet i 2002 besejrede Herning Blue Fox i finalen. Stimen uden titler fortsætter derfor for Frederikshavn.

Bentax Isarena i Aalborg dannede ramme om finalen mellem de to kombattanter, der fredag fandt vej til den afgørende dyst med sejre i semifinalerne.

Frederikshavn bookede en finaleplads med en sejr på 2-1 over Sønderjyske, mens Rungsted lidt senere sendte de forsvarende pokalmestre fra Aalborg Pirates ud med en sejr på 5-2.

Første periode i lørdagens finale forløb uden scoringer, men i anden periode eksploderede opgøret pludselig.

Med knap fem minutter tilbage af perioden scorede Kristian Jensen til 1-0.

Og da uret igen begyndte at tikke, gik der blot 18 sekunder, før holdkammeraten Cameron Spiro havde gjort det til 2-0.

Samme Spiro var millimeter fra at afgøre kampen i begyndelsen af tredje periode, da han smækkede pucken på stolpen.

Men pucken prellede af på metallet og gik i stedet tilbage i spil. Rungsted opsnappede den og drønede ned og reducerede til 1-2 i den anden ende.

Det var Rungsted-spilleren Robin Bergman, som kom på tavlen efter oplæg fra Mattias Persson og Marcus Olsson.

Rungsted satsede mod slutningen, hvor en stav kom i vejen for, at Spiro blev dobbelt målscorer, mens nordsjællænderne var uden målmand.

Med 56 sekunder igen var der gevinst for Rungsted. Tyler Fiddler bugserede pucken over stregen, og 21 sekunder senere lukkede Mattias Persson festen til 3-2.