Danske Nikolaj Ehlers er den næstmest scorende spiller for Winnipeg Jets i denne sæson med 20 mål.

Ishockeyspilleren Nikolaj Ehlers leverede endnu en stærk præstation, da hans klub, Winnipeg Jets, natten til fredag dansk tid vandt 5-2 ude mod Toronto Maple Leafs i NHL.

Således hjalp danskeren sit hold ved at score to mål i de godt 15 minutter, han var på isen.

Toronto Maple Leafs kom ellers foran i opgøret allerede efter tre minutter, men Winnipeg fik vendt stillingen på hovedet med først et mål fra Ehlers og derefter scoringer fra holdkammeraterne Kyle Connor og Mark Scheifele.

Dermed sluttede første periode 3-1 til gæsterne.

Hjemmeholdet halede ind på Winnipeg i anden periode, hvor Torontos John Tavares stod for en enkelt scoring.

Men Toronto Maple Leafs blev sat til vægs af Ehlers i tredje periode, da danskeren scorede til 4-2 efter en flot soloaktion.

Kyle Connor blev i kampens sidste minutter dobbelt målscorer sammen med danskeren, da han satte pucken ind i et tomt net.

Kampen endte således 5-2.

Ehlers står nu noteret for 45 point i 44 kampe i denne sæson, efter at han har scoret 20 mål og lavet 25 oplæg.

Danskeren er den næstmest scorende spiller for Winnipeg Jets. Kun Kyle Connor har scoret flere mål. Han har scoret 21 gange.

Winnipeg ligger meget lunt i svinget til en plads i slutspillet. Holdet ligger på andenpladsen i North Division med 57 point for 44 kampe.