Sønderjyske har endnu ikke fået point i dette års Champions League-turnering. Torsdag tabte det til Rögle BK.

Sønderjyske Ishockey mislykkedes tirsdag aften med at bryde holdets negative stime i Champions League, da det på hjemmebane blev til et 1-3-nederlag til svenske Rögle BK.

Med tirsdagens nederlag har den danske klub tabt fem ud af fem kampe i gruppespillet og ligger derfor ikke overraskende på en sidsteplads i gruppen. Rögle lægger sig med sejren op på førstepladsen med 11 point.

Nærmeste forfølger er schweiziske EV Zug med ti point.

Stik imod spil og chancer åbnede Sønderjyske målscoringen, da defensivspilleren Anders Holzmann hamrede pucken i mål fra distancen.

Med to lynscoringer kort inden første pause fik Rögle dog vendt hele opgøret på hovedet. Det skete efter to scoringer af Anton Bengtsson.

I anden periode fortsatte udeholdet med at presse på. Det gav pote fem minutter inden pause, da Samuel Johannesson gjorde det til 3-1.

Sønderjyskes Steffen Frank fik reduceret, men det var ikke nok. Derfor tabte det danske hold sit femte Champions League-opgør i træk.

De to hold skal mødes igen om otte dage.