Lyt til artiklen

Omkring nytår gik den svenske ishockeystjerne Robin Lehner konkurs.

Den 31-årige svensker havde brugt millioner af kroner på eksotiske slanger som kongepytoner og anakondaer til sin slangefarm.

Men Lehners slangeeventyr har udviklet sig til lidt af et mareridt.

Nu viser dokumenter, som mediet The Athletic er i besiddelse af, at ishockeymålmanden og hans kone har en kæmpe gæld til flere investeringsfirmaer og Deutsche Bank.

Robin Lehner og hans kone Donya skylder mere end 185 millioner kroner.

Blandt andet investerede den svenske stjerne i Solarcode, men solcellefirmaet har efterfølgende sagsøgt ham for ikke at tilbagebetale et lån på godt 26 millioner kroner.

Foruden Deutsche Bank og Solarcode skylder Lehner millionbeløb til Aliya Growth Fund og South River Capital, ifølge Expressen.

Ifølge konkursdokumenterne har Lehner aktiver for 33 millioner kroner – det samme beløb, som han tjener årligt i NHL-klubben Vegas Golden Knights.

I 2017 købte Lehner en slangefarm i staten Missouri for små otte millioner kroner, men kort efter blev Ben Renick, som havde ansvaret for farmen, dræbt af sin kone, der nu afsoner 16 års fængselsstraf.

I årene efter sagsøgte Renicks firma Lehner og beskyldte ham for at have stoppet de betalinger, han skyldte. Senere indgik parterne et forlig.