Aalborg Pirates stod bag sæsonens største sejr i Metal Ligaen, da nordjyderne hjemme vandt 13-1 over Herlev.

Onsdagens eneste kamp i Danmarks bedste ishockeyrække, Metal Ligaen, endte med en regulær ydmygelse af Herlev Eagles.

Aalborg Pirates viste nemlig ingen tegn på nåde og vandt hjemmekampen med de sjældne cifre 13-1. Det er den største sejr til et hold i Metal Ligaen i denne sæson.

Tilbage i november var Herlev også ofre for den hidtidige sæsonrekord, da holdet tabte 1-12 i Frederikshavn.

Allerede efter første periode lå der grimme øretæver i luften. Aalborg havde vundet perioden med 5-0, og under to minutter inde i anden periode var stillingen 7-0.

Herefter tog nordjyderne sig en scoringspause indtil starten af tredje periode, hvor Mikkel Højbjerg gjorde det til 8-0, før den mangeårige landsholdsstjerne Kim Staal reducerede for Herlev.

Målet var dog kun pynt, for det lykkedes Aalborg at glæde hjemmepublikum med yderligere fem scoringer, før Herlev-spillerne endelig kunne komme ud i bad og påbegynde den lange hjemrejse.

Sejren sender Aalborg op på andenpladsen, mens Herlev er næstsidst og kun har Hvidovre under sig.