Rungsted Seier Capital tabte søndag 0-2 til Herning Blue Fox på hjemmebane i den danske ishockeyliga.

Den dårlige sæsonstart for den forsvarende danske ishockeymester, Rungsted Seier Capital, blev søndag forværret.

Hjemme mod Herning Blue Fox tabte Rungsted med 0-2.

Det var tredje nederlag i streg for DM-vinderen, mens det modsat var Hernings fjerde sejr i træk.

Rungsted rykker dermed ned på sidstepladsen i Metal Ligaen, hvor klubben har fire point efter seks kampe.

Herning er nu firer i tabellen med 12 point.

Første scoring faldt i anden periode og blev sat ind af landsholdsspiller Mathias Bau Hansen. I kampens sidste minut cementerede finske Miska Humaloja sejren.

Rungsted vandt DM-guld sidste sæson og blev også mestre i 2018/19-sæsonen. 2019/20-sæsonen blev på grund af coronapandemien ikke spillet færdig. Der blev derfor ikke uddelt medaljer.

Til gengæld ser det bedre ud for klubben i Champions League. Her har Rungsted hentet fem point i fire kampe og er på tredjepladsen med to kampe tilbage.

De bedste to ud af fire hold går videre fra gruppespillet, og Donbass på andenpladsen har ligesom Rungsted fem point.

I søndagens sene kamp leverede Odense Bulldogs et imponerende comeback hjemme mod Esbjerg Energy.

Bundholdet var bagud 0-3 efter 12 minutter, men vendte opgøret og vandt 6-3 efter tre scoringer i tredje periode.

Odense hopper dermed væk fra sidstepladsen og op som nummer syv med seks point. Esbjerg Energy ligger nummer fem med ti point.