Rungsted cementerede sin førsteplads i Metal Ligaen med en sejr i overtid mod Aalborg i topkamp.

Topholdet Rungsted Ishockey fortsætter sin sejrsstime i Metal Ligaen, men der måtte dog overtid til, før klubben fra Nordsjælland vandt tirsdagens topopgør mod Aalborg Pirates med 2-1.

Rungsted fører nu ligaen med 49 point for 20 kampe, mens Aalborg som nummer tre har 41 point ligesom Sønderjyske på andenpladsen.

I denne stilling er der taget højde for, at Hvidovre Fighters tirsdag gik konkurs, hvorfor alle klubbens resultater i indeværende sæson er blevet annulleret.

I tirsdagens kamp bragte Robin Bergman Rungsted på 1-0 efter 17 minutter i første periode, men Tobias Ladehoff udlignede tre minutter inde i anden periode.

Derpå fulgte lidt mere end 40 minutters effektivt spil, inden Tim Daly scorede Rungsteds sejrsmål fire minutter inde i overtiden.

Også tirsdagens anden kamp mellem Esbjerg Energy og Rødovre Mighty Bulls endte i overtid efter lidt af et drama, hvor Rødovre i den ordinære kamps sidste 36 sekunder vekslede 2-4 til 4-4, inden Esbjerg alligevel vandt 5-4.

Esbjergs Felix Scheel scorede til 1-0 og 3-0, mens Niklas Andersen stod for det andet mål, da hjemmeholdet fra Vestjylland tilsyneladende var på vej mod en nem sejr, men sådan gik det ikke.

I tredje periode reducerede Sebastian Bergholt og Steffen Klarskov til 1-3 og 2-3 for Rødovre, inden Esbjerg fik lidt luft med Max Frenchs 4-2-scoring.

Med 36 sekunder tilbage reducerede Nicklas Beyer Carlsen til 3-4, og med ni sekunder tilbage på uret udlignede Mathias Asperup for Rødovre.

Esbjerg skulle dog bare bruge 26 sekunders overtid, inden Max French med endnu et mål afgjorde kampen.

Esbjerg har 23 point for 20 kampe på sjettepladsen, mens Rødovre på ottendepladsen har samlet 18 point i 19 kampe.