Fire sejre i ordinær spilletid i fire kampe er status for Rungsted, der tirsdag slog Esbjerg 4-2 på egen is.

Rungsted. Rungsted Seier Capital har gjort rent bord ved indledningen af denne sæson i Metal Ligaen.

Tirsdag aften var der igen succes på isen, da ishockeyholdet fra Rungsted hjemme tog imod Esbjerg Energy.

Det var top mod bund, og det endte med en 4-2-sejr til Rungsted, der bragte sig foran 2-0 i første periode.

Her scorede Mattias Persson og Tim Daly, inden anden periode bød på fire mål.

Gæsterne fra Esbjerg reducerede efter et minut ved Felix Scheel, men Daly slog til igen og øgede til 3-1, inden Esbjerg atter reducerede.

Med tre minutter igen af perioden var det så Simon Fredriksson, der bragte Rungsted foran 4-2, som blev kampens resultat.

Mens Rungsted i toppen har 12 point efter fire sejre i sæsonen, så ser det mere sløjt ud for Esbjerg i bunden af ligaen.

Esbjerg har endnu ikke vundet og ligger sidst med to point efter to nederlag i overtiden og to nederlag i ordinær spilletid.

Frederikshavn White Hawks vandt ude 3-1 over Sønderjyske, og dermed har nordjyderne 11 point på andenpladsen.

Mesterholdet fra Aalborg Pirates vandt efter forlænget spilletid 2-1 over Hvidovre Fighters og har otte point ligesom Herlev Eagles, der hjemme slog Odense Bulldogs 5-2.

Hos Rødovre Mighty Bulls var der også noget at glæde sig over tirsdag, da Rødovre hentede en 2-1-sejr hjemme over Herning Blue Fox.

Dermed spillede Rødovre sig på sjettepladsen med seks point, mens Herning ligger to pladser efter med tre point efter fire runder.