Rødovre Mighty Bulls vandt 5-4, da Sønderjyske søndag var på besøg i Metal Ligaen.

Efter tre sejre i træk måtte ishockeyspillerne fra Sønderjyske søndag forlade isen som tabere.

Rødovre Mighty Bulls var for stor en mundfuld for sønderjyderne, der tabte 4-5 på udebane.

Trods nederlaget indtager Sønderjyske stadig andenpladsen i Metal Ligaen med fire point op til Rungsted Seier Capital på førstepladsen, der dog har spillet en kamp færre.

Rødovre ligger ligesom før søndagens kamp på syvendepladsen.

Hjemmeholdet kom godt fra start og var foran 2-0 efter første periode. Kim Johansson og Mads Eller leverede målene.

I anden periode skulle der kun gå lidt over et minut, før Sønderjyske fik reduceret ved Steffen Frank. Rødovre svarede dog hurtigt tilbage ved igen at bringe sig to mål foran, da Matthias Asperup bare et minut efter gjorde det til 3-1.

Herefter gik der kun små 40 sekunder, før Rod Pelley reducerede til 2-3.

Men Sønderjyske formåede aldrig at bringe lighed på måltavlen.

Det blev således både 4-2 og 5-3, inden sønderjydernes Frederik Bjerrum med fem minutter tilbage fik pyntet på resultatet ved at reducere til kampens slutresultat.

Frederikshavn White Hawks var også i aktion søndag, da Herning Blue Fox kom på besøg i det nordjyske. Hjemmeholdet tog sin fjerde sejr i træk, efter at Kristian Jensen lidt over et minut inde i den forlængede spilletid gjorde det til 2-1.

Herlev Eagles måtte også tage den forlængede spilletid i brug for at slå Esbjerg Energy 5-4. Svenske William Quist stod for den afgørende scoring.

Anderledes ensidigt var det, da de forsvarende danske mestre, Aalborg Pirates, søndag slog Odense Bulldogs 7-1.

Fynboerne kom foran 1-0, men blev efterfølgende løbet over ende af aalborgenserne, der var foran 3-1 efter første periode og efterfølgende lavede to mål i både anden og tredje periode.