Spilleren med landskamprekorden, Morten Green, har spillet sin sidste kamp for Schwenninger Wild Wings i den tyske liga, DEL.

»Vi har haft en dårlig sæson og sluttede sidst. Som en konsekvens heraf er 15 spillere skiftet ud, og alle udlændinge rejser,« siger Morten Green til BT.

»Jeg fortsætter med ishockey, men hvor jeg spiller den kommende sæson, ved jeg ikke. Det hele er så nyt. Klubbens beslutning blev truffet i weekenden.«

For landsholdskaptajnen handler det ikke kun om ishockey, men også om at få familielivet til at fungere under de nye forhold.

»Vi har en dreng på syv og en pige på fem, som taler dansk, svensk og tysk. Nu venter vi lige og ser, hvad der dukker op, og hvordan det passer med familien. Jeg har ikke så travlt. Foreløbig ser jeg frem til landsholdssamlingerne og det kommende VM,« siger han.

Den 33-årige forward har spillet i Sverige og Tyskland, siden han forlod barndomsklubben Rungsted i 1999.

Han har været fast mand på landsholdet lige siden og spillet 263 landskampe. Jesper Damgaards rekord blev slået under VM sidste år i Minsk.

Med stor interesse følger har Rungsted i playoff og er vildt imponeret over holdets resultater mod Herning Blue Fox.

»Det er dejligt at se, at klubben har rejst sig efter nogle tunge år. Som gammel Rungsted-dreng glæder man sig. Nu håber jeg, at de får den fjerde sejr,« siger han.