Den danske ishockeystjerne Nikolaj Ehlers leverede spil i absolut verdensklasse, da han med tre mål natten til fredag dansk tid var med til at sikre Winnipeg Jets en sejr i verdens bedste ishockeyliga, NHL.

Winnipeg vandt med 6-5 på hjemmebane over Chicago Blackhawks.

Undervejs bragte Ehlers hjemmeholdet foran med 2-1 og 3-2, inden han i tredje periode gjorde det til 6-3.

Danskerens imponerende præstation var nok til at blive kåret til kampens spiller på NHL's officielle hjemmeside.

Scoringen til 2-1 var en relativt nem en af slagsen. Danskeren modtog en hård og præcis pasning fra Winnipeg-profilen Blake Wheeler, og Ehlers kunne ganske ubesværet skubbe pucken i mål.

I anden periode var det igen Blake Wheeler, der lagde op til Ehlers' mål.

Amerikaneren driblede forbi et par modstandere, inden han lagde pucken til rette for Ehlers. Danskeren skøjtede en smule tættere mod mål, inden han resolut hamrede pucken ind bag Chicago-målmanden.

I tredje periode kronede Ehlers sin storkamp med en elegant scoring.

Danskeren stjal pucken i sin egen zone og skøjtede lynhurtigt frem mod Chicagos mål. Her lagde Ehlers køligt pucken ind bag målmand Corey Crawford med en afslutning fladt til venstre for sig selv.

I slutningen af tredje periode formåede Chicago at få reduceret til 5-6, men det lykkedes ikke gæsterne at få udlignet.

Med sejren indtager Winnipeg tredjepladsen i Western Conference med 30 point efter 24 kampe i sæsonen.

Ehlers har scoret otte mål og lagt op til syv mål i NHL-sæsonen.