Den danske ishockeyspiller udlignede til 1-1, da Columbus Blue Jackets besejrede New York Islanders.

New York. Oliver Bjorkstrand var på pletten med en scoring, da Columbus Blue Jackets lørdag vandt 3-2 ude over New York Islanders i NHL-ligaen.

Den danske ishockeyspiller udlignede til 1-1 cirka et minut inde i anden periode, da han opfangede pucken og smækkede den højt ind i målet.

Stillingen var 2-2 efter de ordinære tre perioder, men i forlængelsen scorede Columbus-spilleren Cam Atkinson kampens afgørende mål.

Han fik serveret pucken foran mål af Brandon Dubinsky, der havde taget turen bag om målet for at levere en assist.

Med sejren kom Columbus Blue Jackets på omgangshøjde med Washington Capitals i toppen af Eastern Conference.

Begge hold har 98 point for 70 kampe, mens Pittsburgh Penguins' regerende NHL-mestre er nummer tre med 97 point.

De tre hold er også bedst i hele NHL, eftersom det førende hold i Western Conference, Chicago Blackhawks, har 95 point.

Frans Nielsen og Detroit Red Wings vandt 5-1 hjemme over Colorado Avalanche.

Detroit er næstsidst i Eastern Conference med 67 point, mens Colorado er sidst i Western Conference med 43 point.

Det gør holdet til det klart dårligste i hele NHL.