Herning Blue Fox er seks point foran nærmeste konkurrent efter 2-1-sejr i topkamp mod Sønderjyske.

Herning Blue Fox fortsatte fredag aften sejrsrækken i Metal Ligaen.

Ishockeyklubben vandt 2-1 hjemme over Sønderjyske og øgede føringen i toppen af tabellen.

Thomas Andersen bragte Herning foran efter cirka fem minutter i første periode, men små tre minutter senere fik gæsterne udlignet.

Kevin Henderson stod for Sønderjyskes udligning, da holdet var en spiller i overtal.

Cirka seks minutter inde i anden periode bragte Lasse Lassen Herning foran med 2-1, og der blev ikke scoret yderligere i kampen.

Herning Blue Fox topper Metal Ligaen med 27 point for 11 kampe. Den midtjyske klub har kun tabt en enkelt kamp hidtil i grundspillet.

Sønderjyske er nummer tre med 20 point, det samme som Gentofte på fjerdepladsen.

Gentofte vandt 4-3 hjemme over Rungsted, der indtager andenpladsen med 21 point.

I bunden sejrede Herlev Eagles 2-1 ude over Hvidovre efter straffeslag.

Herlev har fire point for 12 kampe, mens Hvidovre er sidst med tre point for 11 kampe.

Det hører dog med til historien, at Herlev før sæsonstarten blev fratrukket fire point på grund af knas med økonomien.

I fredagens øvrige kampe vandt Aalborg Pirates 4-1 hjemme over Odense Bulldogs, og Frederikshavn White Hawks sejrede med 6-2 ude over Esbjergs mestre.