Frans Nielsen scorede i NHL-opgøret mod Philadelphia Flyers, der vandt kampen i overtid.

Detroit. Detroit Red Wings og danske Frans Nielsen tabte natten til onsdag dansk tid 2-3 på hjemmebane til Philadelphia Flyers i den nordamerikanske ishockeyliga NHL.

Nederlaget faldt i overtid, da Philadelphia ved stillingen 2-2 scorede det afgørende mål og dermed tager to point med hjem til østkysten. Detroit må nøjes med det ene point, som man får for et nederlag i overtid.

Frans Nielsen havde inden afgørelsen udlignet til 2-2. Den danske forward stod placeret det rigtige sted under noget klumpspil og sendte pucken i mål bag Philadelphias Brian Elliott, der sprællede forgæves.

Det var Nielsens scoring nummer 11 i 47 NHL-kampe i denne sæson, hvor pointhøsten har været mere tør end normalt.

Danskeren har som tillæg til sine scoringer fem assister og altså 16 point i alt lidt over halvvejs gennem den ordinære sæson.

Siden Nielsen begyndte at spille fast i NHL i 2009, har danskerens dårligste pointhøst på en sæson været 29 point. Det skete i sæsonen 2012-2013, hvor Nielsen var plaget af skader og kun spillede 48 kampe.

Detroit kunne ellers godt have brugt et ekstra point. Holdet kæmper for at holde trit med en række hold i NHL, der kæmper med om at få et wildcard til slutspillet. Detroit har 46 point for 47 kampe.

Lige nu ligger sidste års mesterhold, Pittsburgh Penguins, på det yderste mandat til slutspillet i Eastern Conference med 55 point for 50 kampe.

I en af de øvrige NHL-kampe blev Nikolaj Ehlers noteret for to assister for Winnipeg Jets, der vandt 5-4 ude over danskerklubben San Jose Sharks efter overtid.

Ehlers indledte kampen med et skudforsøg, som gik i mål efter blot 18 sekunder.

Det blev dog kun noteret som en assist, da Ehlers' holdkammerat Mathieu Perreault ramte pucken med sin ene skøjte og fik dirigeret danskerens afslutning i mål til 1-0.

Winnipeg øgede føringen til 3-0 i første periode, men San Jose Sharks, der havde Mikkel Bødker og Jannik Hansen på holdet, kom tilbage i kampen og udlignede til 3-3 i anden periode.

I tredje periode scorede holdene et mål mere hver, og så skulle den målrige kamp ud i overtid.

Her assisterede Ehlers for anden gang i kampen, da Bryan Little med sit andet mål i kampen sikrede Winnipeg sejren.