Detroit Red Wings fik oprejsning efter et gigantisk nederlag med en sejr på 5-1 over topholdet Winnipeg Jets.

Detroit. Selv om Winnipeg Jets og Nikolaj Ehlers har vist storform på det seneste, mens Detroit Red Wings har vist det modsatte, så vandt Detroit tirsdag hele 5-1 hjemme over Winnipeg i verdens bedste ishockeyliga, NHL.

Både hjemmeholdets Frans Nielsen og udeholdets Nikolaj Ehlers fik cirka 13 minutter på isen.

Winnipeg Jets kunne gå ind til opgøret med selvtilliden i orden. Holdet toppede Western Conference og havde kun forladt isen uden point to gange de seneste 12 kampe.

Men det var Detroit, der senest tabte med de utrolige cifre 1-10 til Montreal Canadiens, som kom blæsende ud til opgøret.

Holdet var tilsyneladende opsat på at vinde efter syv nederlag i træk. Detroit havde 16 skud mod mål i første periode. Winnipeg blev noteret for tre.

Justin Abdelkader og Gustav Nyquist sørgede for, at Detroit var foran 2-0, før Patrik Laine i anden periode reducerede til 1-2.

I tredje periode scorede Detroit dog yderligere tre gange, og sejren var aldrig i fare.

Detroit har 11 sejre, 12 nederlag og fem nederlag i overtid. Et nederlag i overtid giver et enkelt point i NHL.

Winnipeg kan trods nederlaget fremvise en noget pænere statistik. Canadierne har 17 sejre, syv nederlag og fire nederlag i overtid.

Et andet sted i NHL lavede Oliver Bjorkstrand en assist. Det skete, da Columbus Blue Jackets tabte 1-4 til New Jersey Devils.

De to hold ligger side om side i Metropolitan Division i Eastern Conference, men med sejren kravler New Jersey over Columbus.

Bjorkstrand og Columbus har 17 sejre, ti nederlag og et enkelt nederlag i overtid. New Jersey har 16 sejre, syv nederlag og fire nederlag i overtid.