Washington Capitals, Columbus Blue Jackets og Detroit Red Wings er startet NHL-sæsonen på fornem vis.

Washington. Lars Ellers Washington Capitals, Oliver Bjorkstrands Columbus Blue Jackets og Frans Nielsens Detroit Red Wings sejrede igen i verdens bedste ishockeyliga, NHL.

Natten til lørdag dansk tid vandt Washington sin tredje kamp af fem mulige i NHL's opstart. Denne gang gik det ud over New Jersey Devils, der blev besejret 5-2.

Lars Eller var på isen i knap 15 minutter og gjorde sig mest bemærket ved at få en straf for tripping mod kampens slutning.

Washington har vundet den regulære sæson i NHL de seneste to sæsoner, men begge år er holdet blevet slået ud i slutspillet, før det for alvor blev spændende.

Med tre sejre, et nederlag i overtid og kun et enkelt nederlag i regulær spilletid har Washington fået en godkendt start på sæsonen. Det sker, selv om holdet på papiret har haft svære modstandere.

Columbus Blue Jackets, hvor Oliver Bjorkstrand ser ud til at være inde i varmen for tiden, er et andet hold med en godkendt sæsonstart. Columbus er efter fire kampe noteret for tre sejre og et nederlag.

Danskeren har de seneste sæsoner været skiftevis inde og ude af holdet, selv om han til tider har sat en del point på tavlen.

Bjorkstrand fik natten til lørdag ni minutter på isen. Han blev noteret for en enkelt afslutning på mål.

Danskeren har i holdets første fire kampe lavet to assist.

Detroit Red Wings med Frans Nielsen har ligeledes fået en god sæsonstart med tre sejre og et enkelt nederlag, efter holdet tildelte det nye franchise Vegas Golden Knights sit første NHL-nederlag.

Frans Nielsen scorede en enkelt gang i 6-3-sejren, men var også to minutter i straffeboksen undervejs.

Frederik Andersen og Toronto Maple Leafs var ikke i kamp natten til lørdag. Men holdet er lige som Columbus og Detroit startet med tre sejre og et enkelt nederlag.

San Jose Sharks med Mikkel Bødker og Jannik Hansen har vundet en enkelt kamp og tabt to.

Winnipeg Jets med Nikolaj Ehlers som en af holdets profiler har vundet to og tabt to. Ehlers er holdets topscorer med fire mål.