Aalborg tildelte Hvidovre en øretæve ude i Metal Ligaen, ligesom Herning gjorde mod Rødovre hjemme fredag.

Aalborg Pirates var ikke i gavehumør, da det danske mesterhold i ishockey besøgte Hvidovre Fighters fredag aften.

Her kunne Aalborg tage hjem med en 5-1-sejr, som sendte klubben op på 45 point på andenpladsen i Metal Ligaen.

Hvidovre kom ellers foran 1-0 i første periode ved Edgar Treijs, men i anden periode tog gæsterne over med tre scoringer.

Først udlignede Cam Braes, som også scorede til 3-1, efter at Mikkel Højbjerg havde bragte Aalborg foran 2-1.

I tredje periode blev det yderligere to scoringer til gæsterne, mens Hvidovre måtte sande, at klubben stadig er næstsidst

Frederikshavn White Hawks var på besøg hos Sønderjyske, og det endte med en 2-0-sejr til gæsterne, som dermed krøb forbi netop Sønderjyske i tabellen, hvor Frederikshavn er nummer tre.

Begge hold har dog 42 point, og Sønderjyske har spillet en kamp færre.

Herning Blue Fox spillede sig på femtepladsen med 25 point efter at have uddelt en øretæve til Rødovre Mighty Bulls på udebane.

Herning vandt opgøret hjemme 6-2 efter at have vundet både første og tredje periode med 3-1.

Rødovre kom ellers foran på en lynscoring i første periode, men Daniel K. Nielsen sørgede med to scoringer for 2-1, inden Zachary Aurelio Torquato scorede til 3-1.

På to minutter i tredje periode blev det 4-1 og 5-1 til hjemmeholdet, inden gæsterne reducerede, og Markus Jensen sluttede målfesten med målet til 6-2.

Herlev Eagles slog Odense Bulldogs 4-2.