Lyt til artiklen

Rungsted Ishockey skifter navn til Rungsted Seier Capital.

Navneskiftet sker i forbindelse med, at Lars Seier Christensens private investeringsfirma Seier Capital bliver navnesponsor i Rungsted Ishockey, og klubben vil allerede bære det nye logo på trøjen i tirsdagens kamp mod Aalborg Pirates i Saxo Bank Arena, meddeler klubben i en pressemeddelelse.

Lars Seier Christensens erfaring med navnesponsorat i cykelsporten har han taget med sig til ishockeyen i Rungsted, forklarer han:

»Jeg har gode erfaringer fra cykelsporten med den kommercielle værdi af at have sit firmanavn som en del af holdnavnet. Det har haft enorm betydning for brandet Saxo Bank med de otte år, banken var engageret dybt i cykling på højeste niveau. Som jeg lagde vægt på, da jeg trådte ind i Rungsted i sommer, så er ishockey en sport på vej frem med øget TV-eksponering og et kæmpemæssigt VM-arrangement i Danmark om to år, og jeg ser derfor en meget spændende eksponeringsmulighed for Seier Capital i dette navnesponsorat,« siger han i pressemeddelelsen.

Lars Seier Christensens øgede engagement i klubben vil også betyde noget for klubbens økonomi, da det betyder et stort tilskud til det årlige budget, meddeler klubben.

»Med denne aftale får vi nogle nye, spændende muligheder for at løfte det sportslige niveau i de kommende sæsoner. Vi har løbende styrket vores forretningsmodel stabilt og sikkert med hjælp fra en stor og engageret partnerkreds, og målet er helt klart, at vi også på isen skal styrkes, så vi kan spille med højere oppe i tabellen. Vi har både en kortsigtet og en langsigtet plan for det sportslige, og på begge niveauer kan vi nu opgradere med dette tiltag,« siger Rungsteds direktør Thomas Friberg i pressemeddelelsen.