Både Lars Eller og Frederik Andersen indtog hovedroller i nattens NHL-kampe. Bjorkstrand fik ikke spilletid.

Lars Eller blev matchvinder for Washington Capitals i holdets NHL-kamp natten til tirsdag dansk tid mod Montreal Canadiens.

Den ordinære kamp endte 4-4, og med mindre end 90 sekunder tilbage af overtiden lukkede Eller opgøret, da han med et blødt skud sendte pucken mellem benene på hjemmeholdets målmand Carey Price.

Danskeren havde ifølge NHL's hjemmeside tre skudforsøg i de over 22 minutter, han var på isen. Washington måtte undvære to af sine mest målfarlige spillere T. J. Oshie og Evgeny Kuznetsov, der begge er skadede.

Frederik Andersen og Toronto Maple Leafs var også i aktion i nat i verdens bedste ishockeyliga.

Den danske målvogter parerede 37 ud af 39 skud, og da Toronto scorede fire gange i den anden ende, sluttede det med en 4-2 sejr mod Columbus Blue Jackets, der stillede op uden Oliver Bjorkstrand.

Frederik Andersen fik fuld spilletid i hjemmebanesejren.

Nikolaj Ehlers kan også se tilbage på en god runde. Hans hold, Winnipeg Jets, vandt 6-3 over Vancouver Canucks. Den unge dansker fik næsten 20 minutters spilletid og stod bag én målgivende aflevering.