Den danske forward scorede et flot mål i kampen mellem to af NHL's bedste hold.

Washington. Den danske ishockeyspiller Lars Eller bragte Washington Capitals foran 3-2 i topkampen mod St. Louis Blues i den bedste nordamerikanske ishockeyliga, NHL. Washington vandt til sidst 4-3 efter overtid.

Ellers scoring faldt efter 10 minutter i tredje periode. Kun to minutter forinden havde stjernen Alex Ovechkin udlignet St. Louis' føring.

Danskerens scoring var en flot en af slagsen. Danskeren spillede først pucken på tværs til T.J. Oshie, der skøjtede mod mål i højre side. Oshie afsluttede, men Carter Hutton stod i vejen i St. Louis-målet.

Pucken røg dog videre til Eller i modsatte side, der fra en spids vinkel satte den op i hjørnet bag målmanden.

Det var danskerens sjette scoring i 41 kampe i sæsonen. Eller har desuden lavet 12 assister.

Washington ligger nummer to i Eastern Conference, mens St. Louis ligger nummer tre i Western Conference.

Winnipeg Jets med Nikolaj Ehlers på isen vandt 4-1 over San Jose Sharks, der hverken havde Jannik Hansen, Mikkel Bødker eller Joachim Blichfeld med.

Ehlers blev ikke noteret for nogen point, men Winnipeg fortsætter sin gode stime med sejren. Holdet har kun forladt isen uden point i to af de seneste ti kampe.

Winnipeg ligger nummer to i Western Conference med 57 point for 43 kampe.

Oliver Bjorkstrand fik 16 minutter på isen, da Columbus Blue Jackets slog Florida Panthers efter forlængelse og straffeslag.

Efter ordinær spilletid og forlængelse var stillingen 2-2, men Columbus var skarpest i straffeslag, som holdet vandt 3-2, selv om Bjorkstrand brændte sit forsøg.

Columbus ligger i midten af Eastern Conference med 51 point for 43 kampe.

Frans Nielsen og Detroit Red Wings tabte klart 2-5 til Tampa Bay Lightning. Nielsen blev ikke noteret for nogen af Detroits point.

Detroit ligger i den nederste del af Eastern Conference med 41 point for 41 kampe.