Washington Capitals sendte pucken syv gange i mål i sæsonens første kamp mod Boston Bruins.

Washington. Den danske ishockeyspiller Lars Eller kom allerede i første runde i den nordamerikanske ishockeyliga NHL på måltavlen.

Natten til torsdag dansk tid vandt de forsvarende Stanley Cup-mestre fra Washington Capitals på hjemmebane med 7-0 over Boston Bruins.

Lars Eller stod for kampens sidste scoring efter knap 11 minutters spil i tredje periode. Han fik godt 14 minutters spilletid i kampen.

Danskeren sluttede sidste sæson af på historisk vis, da han ikke alene blev den første dansker til at vinde Stanley Cup-trofæet, men også scorede det afgørende mål for Capitals i finaleseriens femte og sidste kamp mod Vegas Golden Knights.

Frederik Andersen har også fået en godt start på sæsonen. Danskeren vogtede målet i hele kampen, da hans hold, Toronto Maple Leafs, besejrede Montreal Canadiens 3-2 efter overtid.