Herning vandt 7-1 over Rungsted og udbyggede sin føring til nu fem point i toppen af rækken, da Odense tabte.

Herning. Tirsdag aften blev rigtig god for Herning Blue Fox i Danmarks bedste ishockeyrække, Metal Ligaen.

Midtjyderne storsejrede på egen is med 7-1 over ellers formstærke Rungsted, og sejren blev kun bedre af, at Odense på andenpladsen tabte med 1-4 ude til Esbjergs danmarksmestre.

Dermed står Herning noteret for 44 point efter 20 kampe, mens Odense på andenpladsen har 39 point for lige så mange kampe. Aalborg Pirates har det samme antal point, men har spillet en kamp mere end fynboerne.

Efter en dårlig periode tog Sønderjyske sin anden sejr i træk, da Vojens-klubben på udebane vandt med 2-1 over ligaens bundprop, Herlev. Alle kampens tre mål blev scoret i tredje periode.

Gentofte vandt på hjemmebane det storkøbenhavnske opgør over Rødovre med 3-0. De to hold ligger nummer fem og seks i Metal Ligaen.