Bundholdet Herning fik en klar sejr ud af udekampen mod topholdet fra Rungsted. Rødovre vandt bundopgør.

Inden tirsdagens hjemmekamp lå Rungsted Seier Capital på Metal Ligaens andenplads, mens udeholdet fra Herning Blue Fox lå næstsidst, men det var ikke til at fornemme, da pucken havde været i spil i 60 effektive minutter.

Herning vandt nemlig udekampen med 4-1 og bragte sig på 30 point for 22 kampe, mens Rungsted bliver på 38 point for samme kampantal.

Rungsted kom ellers planmæssigt foran efter ni minutter af første periode ved Lucas Andersen, og det så længe ud til at blive periodens eneste scoring. Men Morten Poulsen havde andre planer og udlignede med fem sekunder tilbage.

Derefter fulgte en målløs periode, inden Herning var skarpest i den sidste.

Brodie Dupont bragte Herning på 2-1 efter to minutter, og Kristoffer Lauridsen øgede bare 13 spilsekunder senere.

Thomas Vilstrup Andersen satte trumf på med målet til 4-1, da der resterede seks minutter på uret.

I tirsdagens bundopgør sejrede Rødovre Mighty Bulls med 4-3 hjemme over Odense Bulldogs.

Dermed kom Rødovre på 31 point på syvendepladsen, mens den fynske klub ligger håbløst sidst med 12 point.

Odense førte ellers 1-0 efter første periode på Riley Bourbonnais' tidlige mål, men efter anden periode havde Rødovre vendt det til føring 3-2, efter at Odense også havde ført 2-1.

Med syv minutter tilbage af kampen reducerede Odense til 3-4, men nærmere kom holdet ikke point.