Herning Blue Fox var foran 3-1, men kunne ikke holde føringen ude mod Sønderjyske, der endte med at vinde.

Sønderjyskes ishockeyherrer er stukket af i toppen af Metal Ligaen.

Det blev til den femte sejr ud af seks mulige tirsdag aften, da sønderjyderne vendte 1-3 til en sejr på 4-3 hjemme over Herning Blue Fox.

Med sejren har Sønderjyske 16 point på førstepladsen i rækken. Odense Bulldogs og Aalborg Pirates har dog spillet to kampe færre og er nummer to og tre med ni point.

Sønderjyske kom bedst fra start i tirsdagens opgør på et mål af Daniel K. Hansen efter et kvarter.

Men Herning-spilleren Kevin Tansey fik tre minutter senere udlignet til 1-1.

Canadieren var ikke færdig med at score for udeholdet, og fire minutter inde i anden periode sendte han pucken i nettet til 2-1.

Tansey fuldbyrdede sit hattrick under et minut senere, da han gjorde det til 3-1. Sønderjyske var i knibe på dette tidspunkt, men det skulle ikke vare ved.

William Boysen og Martin Eskildsen sørgede med et mål hver for at skabe balance i regnskabet inden tredje og sidste periode.

Her blev et enkelt mål midtvejs i tredje periode af William Boysen afgørende. Der blev nemlig ikke scoret mere i kampen.

Aalborg Pirates vandt tidligere tirsdag aften 5-2 ude over Rødovre Mighty Bulls.

I den kamp scorede Tobias Ladehoff et mål i både første og anden periode for nordjyderne.

I tredje periode øgede Patrick Bjorkstrand til 3-0 for Aalborg, inden holdets veteran Julian Jakobsen gjorde det til 4-0.

Gustaf Berling reducerede til 1-4 for Rødovre lidt over midtvejs i tredje periode, og fire minutter før tid skabte hjemmeholdets Mads Eller yderligere spænding med målet til 2-4.

Aalborgs Jeppe Jul Korsgaard lukkede og slukkede dog opgøret med målet til 5-2 under et minut senere.