Herlev Eagles vandt for anden kamp i træk over Odense Bulldogs og spillede sig dermed i kvartfinalen.

Det sidste hold til årets kvartfinaler i Danmarks bedste ishockeyturnering er fundet.

Fredag aften spillede Herlev Eagles sig videre med en sejr på 2-1 ude mod Odense Bulldogs. Sejren bragte Herlev på 3-0 i serien, hvor der blev spillet bedst af fem kampe.

På grund af en bedre slutplacering i grundspillet var Herlev foran 1-0 i kampe allerede inden kampene.

Resultatet betyder samtidig, at sæsonen er slut for Odense.

Det så ellers godt ud for odenseanerne efter de første to perioder. Første periode sluttede uden scoringer, men knap ti minutter inde i anden periode bragte Henry Hardarson fynboerne på 1-0.

Havde Odense holdt føringen, var serien blevet tvunget ud i endnu et opgør om en plads i kvartfinalen.

Men tre minutter inde i tredje periode udlignede gæsternes William Quist, og med syv minutter igen var det så Luis Blak Olsen, der sørgede for 2-1 og jubel på Herlev-bænken.

Dermed er de otte hold nu klart til kvartfinalerne i kampen om trofæet i Metal Ligaen. Det drejer sig om Rungsted Seier Capital, Sønderjyske, Frederikshavn White Hawks, Aalborg Pirates, Esbjerg Energy, Herning Blue Fox, Rødovre Mighty Bulls og altså Herlev Eagles.