Herlev slog Odense og bragte sig foran 2-0 i serien om den sidste kvartfinaleplads i DM-slutspillet.

Herlev Eagles er godt på vej til at snuppe den ottende og sidste plads i sæsonens DM-slutspil i ishockey.

Således vandt Herlev tirsdag aften hjemme med 4-1 over Odense Bulldogs og bragte sig foran 2-0 i ottendelsfinaleserien, der spilles bedst af fem kampe.

Dermed har Herlev nu tre matchbolde til at sikre sig avancementet.

Holdet bragte sig foran 1-0 i serien, på baggrund af at holdet sluttede nummer otte i grundspillet foran Odense, og da kombattanterne mødtes indbyrdes på isen, faldt det igen ud til Herlevs fordel.

Sejren kom i hus efter perioderne 0-0, 3-0, 1-1. Tre mål inden for mindre end seks minutter i anden periode sendte Herlev på solid sejrskurs, og Odense fik aldrig draget nytte af den tidlige reducering i tredje periode.

I stedet satte Oliver Reuter tingene på plads med scoringen til 4-1.

De to hold støder sammen igen fredag aften i Odense.