Jannik Hansen scorede sit blot andet sæsonmål i NHL i 5-1-sejren over Calgary Flames.

San Jose. Den danske ishockeyspiller Jannik Hansen scorede sent lørdag aften sit andet sæsonmål i NHL, da hans hold San Jose Sharks slog Calgary Flames 5-1 på hjemmebane.

Det var San Joses syvende sejr på stribe, og den bringer holdet tættere på førstepladsen i Pacific Division.

I øjeblikket indtager San Jose andenpladsen i divisionen, hvor holdet ligger seks point efter Vegas Golden Knights. Las Vegas-holdet tabte lørdag 1-2 til Colorado Avalanche efter straffeslag.

Jannik Hansen kom i centrum efter ni minutters spil af første periode. Her satte han stokken på en hård puck fra Brent Burns foran mål, hvorefter den gik i mål til stillingen 2-0.

Calgary fik reduceret kort tid efter. Evander Kane gav dog udeholdet en alvorlig mavepuster midtvejs i anden periode, da han udbyggede føringen til 3-1 i en situation, hvor San Jose var i undertal på isen.

I tredje periode fik Justin Braun lov til at score til 4-1, inden Evander Kane kunne cementere sejren med sin anden scoring i kampen.

Jannik Hansen fik i alt godt ni minutter på isen for San Jose Sharks. Hans landsmand Mikkel Bødker fik 13 minutter og 29 sekunder på isen uden at komme på pointtavlen.

I Toronto var der danskeropgør, da Maple Leafs med Frederik Andersen i målet tog imod Detroit Red Wings og Frans Nielsen.

Frans Nielsen passerede Andersen i målet, da han i tredje periode bragte udeholdet på sejrskurs med sin scoring til 3-2.

Toronto fik dog scoret to gange i perioden, og dermed måtte Detroit rejse tomhændet fra Toronto med et nederlag på 3-4.