Efter straffeslag lykkedes det Frederikshavn at slå Aalborg for første gang i sæsonen efter fire nederlag.

Frederikshavn White Hawks kunne til sidst juble, da holdet tirsdag aften endelig fik ram på rivalerne fra Aalborg Pirates i Metal Ligaen.

På hjemmebane måtte opgøret afgøres i straffeslag efter 2-2 i den ordinære spilletid, og her sørgede Nikolaj Krag Christensen med sin scoring for sejren.

Frederikshavn mødte op med med fem nederlag i de seneste fem kampe, og statistikken mod Aalborg i denne sæson lød på fire nederlag.

Senest tabte frederikshavnerne både 1-5 og 1-7 mod Aalborg i juledagene.

Hjemmeholdet kom i front efter ti minutter, da Patrick Madsen sørgede for 1-0 efter powerplay, men Thomas Spelling udlignede i samme periode for Aalborg.

Der kom igen gang i hjemmeholdets fans, da Søren Nielsen efter powerplay bragte frederikshavnerne foran 2-1 i anden periodes slutfase, men Julian Jakobsen udlignede tre minutter inde i tredje periode.

Der blev ikke scoret mere i hverken den ordinære spilletid eller i overtiden, og derfor måtte kampen ud i en afgørelse efter straffeslag.

Aalborg topper stadig ganske suverænt med 80 point og 17 point ned til Herning Blue Fox på andenpladsen.

Herning vandt for ottende gang i træk, da Odense Bulldogs blev slået hele 8-2, og dermed synes Odenses optur at være gået i stå.

Det var Odenses andet nederlag i træk i ligaen efter fire sejre i træk forinden.

Odense kom godt nok foran 1-0 i det femte minut ved Kristian Kragh, men så scorede Herning fire gange i træk i første periode, hvor Lasse S. Lassen stod for de tre af målene.

Dermed virkede det stort set afgjort inden anden periode, hvor Herning også kom på 5-1 og både 6-2 og 7-2, inden Lasse S. Lassen med sin fjerde scoring sørgede for slutresultatet.