Frederikshavn vandt med 5-3 ude over topholdet Herning. Også Odense og Esbjerg sejrede søndag.

Herning. Herning er i spidsen for Danmarks bedste ishockeyliga, men søndag eftermiddag blev midtjyderne alligevel slået i egen hule.

Frederikshavn kunne således tage hjem til Nordjylland med tre point og en sejr på 5-3.

Syv gyldne minutter midtvejs i anden periode blev afgørende for kampen. I denne scorede udeholdet tre gange og vekslede 1-1 til føring på 4-1.

Fem minutter før tid i tredje periode reducerede Herning til 2-4, men det blev aldrig for alvor spændende i slutfasen.

Herning har 47 point for 22 kampe på førstepladsen, mens Frederikshavn kom op på 37 point for 22 kampe.

I Gentofte vandt Odense med 4-2 og kom dermed på 42 point på tredjepladsen.

Fynboerne var foran 3-0, men med to mål i det sidste minut af anden periode fik Gentofte bragt ny spænding ind i kampen. Odense fik først lukket kampen med scoringen til 4-2 med 20 sekunder tilbage.

I den sidste kamp søndag vandt Esbjerg hjemme med 3-2 over Rungsted efter periodecifrene 2-0, 1-0 og 0-2.