I lokalbraget mod Aalborg Pirates tog Frederikshavn White Hawks sejren på en sen scoring i de døende sekunder.

Med et afgørende mål i de sidste sekunder vandt Frederikshavn White Hawks 2-1 hjemme over Aalborg Pirates i den bedste danske ishockeyrække.

Den finske offensivspiller Aleksi Halme blev noteret for målet efter 59 minutter og 59 sekunder, netop som tredje og sidste periode var ved at rinde ud.

I stedet for overtid tog frederikshavnerne dermed sejren med målet fra nyerhvervelsen Aleksi Halme foran 1522 tilskuere i Nordjyske Bank Arena.

Det var 21-årige Aleksi Halmes debut for Frederikshavn, som har været hårdt presset af skader på det seneste.

Derfor hentede Frederikshavn Aleksi Halme i Jokerit på en lejeaftale søndag aften. Aftalen løber frem til landsholdspausen i november.

Debuten blev krydret med målet til allersidst i opgøret.

Det lignede ellers længe, at den ordinære spilletid skulle ende uafgjort efter en scoring til hvert hold i det målfattige lokalopgør.

Efter otte minutters spil i første periode havde hjemmeholdets Christopher Frederikshavn scoret til 1-0.

Lidt over midtvejs i anden periode udlignede Aalborgs Jeppe Korsgaard til 1-1.

Med sejren fik Frederikshavn i spidsen af rækken med 19 point efter 10 kampe. Aalborg har to point færre for en kamp mindre på andenpladsen.