Rødovre var foran to gange, men tabte 2-3 til Frederikshavn, der tog sejren i overtid.

Rødovre. Frederikshavn White Hawks slog søndag Rødovre Mighty Bulls i landets bedste ishockeyrække.

Norske Jens Henrik Tönjum blev matchvinder for gæsterne i overtiden med sejrsmålet til 3-2.

Rødovre satte undervejs to føringer over styr i holdets sæsonpremiere i Metal Ligaen, mens gæsterne havde indledt sæsonen tidligere på ugen med et nederlag til Esbjerg.

I begyndelsen af anden periode bragte Matthias Asperup Rødovre foran med 1-0, men godt et minut senere udlignede Anthony DeLuca til 1-1 for Frederikshavn.

Ti minutter senere tog Rødovre atter føringen på endnu et mål fra Matthias Asperup.

Modsvaret fra de nordjyske gæster kom prompte, da Mark Hurtubise kort efter gjorde det til 2-2.

Tredje periode bød ligesom første ikke på scoringer, og dermed gik opgøret ud i overtid.