Frederikshavn White Hawks slog Rungsted Seier Capital med 3-1, så mestrene nu har tabt tre gange i sæsonen.

To sejre efter forlænget spilletid, tre nederlag og en placering på tabellens næstsidsteplads.

2021/22-sæsonen i Metal Ligaen er næppe startet, som Rungsted Seier Capital havde ønsket. Det tredje nederlag i ligaen kom torsdag, hvor det på udebane mod Frederikshavn White Hawks endte 1-3 for nordsjællænderne.

På mål af Oliver Christensen og Lucas Andersen kunne Frederikshavn gå til pause efter første periode foran 2-0.

Frederik Bjerrum reducerede for Rungsted kort inde i anden periode, men lidt efter gjorde Jesper Jensen det til 3-1, hvilket altså også endte med at blive slutresultatet.

Rungsted vandt DM-guld sidste sæson og blev også mestre i 2018/19-sæsonen. 2019/20-sæsonen blev på grund af coronapandemien ikke spillet færdig. Der blev derfor ikke uddelt medaljer.

Efter nederlaget har Rungsted efter fem kampe 11 point op til Aalborg Pirates på førstepladsen. Frederikshavn ligger nummer tre i tabellen med 11 point, hvilket er fire færre end de nordjyske rivaler i toppen.

Tidligere torsdag vandt Herlev Eagles 4-1 over Odense Bulldogs. Det placerer Herlev på ligaens andenplads med to point op til Aalborg Pirates.