Den danske målmand blev passeret syv gange, da Toronto Maple Leafs tabte hjemme til Tampa Bay Lightning.

Den danske ishockeymålmand Frederik Andersen havde en sjælden dårlig dag, da Toronto Maple Leafs natten til fredag tabte 3-7 til Tampa Bay Lightning i NHL.

Da Frederik Andersen blev skiftet ud i tredje periode med Michael Hutchinson, fik Toronto lukket af for flere scoringer. Inden da havde danskeren lukket syv mål ind på 28 skud.

Første periode endte 4-3 til Tampa Bay, og gæsterne fra Florida udbyggede forspringet med yderligere tre scoringer i kampen, uden at Toronto svarede igen.

Lars Eller løb også ind i en skuffelse. Danskeren bragte Washington Capitals foran 1-0 mod Nashville Predators i endnu en målrig kamp, som Nashville vandt 6-5 på to sene mål i tredje periode.

Nikolaj Ehlers fik 16 minutter på isen, men kom ikke på måltavlen, da Winnipeg Jets slog Minnesota Wild 5-2, mens Patrick Russell var i aktion i godt 12 minutter i Edmonton Oilers' sejr på 4-3 over New Jersey Devils.