Med to scoringer var Frans Nielsen en afgørende faktor i Detroit Red Wings' overtidssejr i Vancouver.

Vancouver. NHL-holdet Detroit Red Wings kæmper for at sikre sig en plads i slutspillet i denne sæson, og her gav danske Frans Nielsen sit hold en stor hjælpende hånd natten til onsdag dansk tid.

Den danske stjerne stod for to scoringer, da Detroit hentede en sejr på 3-2 efter overtid i udekampen mod Vancouver Canucks.

Vancouver var uden Jannik Hansen, som næsten samtidig med kampen blev en del af en byttehandel, som sendte danskeren til San Jose Sharks.

Frans Nielsen stod bag målene til 1-0 og 2-0 i første periode, men det lykkedes Vancouver at fremtvinge overtid med to scoringer i de sidste 40 minutter.

Halvvejs inde i de fem minutters overtid sørgede Justin Abdelkader for Detroit-sejren med scoringen til 3-2.

Der var også danskeropgør i San Jose, hvor Jannik Hansens nye klub, som i forvejen har Mikkel Bødker i truppen, mødte Toronto Maple Leafs med Frederik Andersen i målet.

Bødker kom ikke på måltavlen, men holdet dominerede kampen og vandt kampen med 3-1.

Frederik Andersen var taget ud ved målet til 3-1, som blev sendt ind i et tomt net.

Nikolaj Ehlers leverede en assist, da Winnipeg Jets på hjemmebane tabte 5-6 mod Minnesota Wild.