Detroit Red Wings-danskeren Frans Nielsen kunne ikke forhindre nederlag til Calgary Flames trods en scoring.

Calgary. Ishockeystjernen Frans Nielsen scorede natten til fredag for sjette gang i denne sæson for Detroit Red Wings i NHL.

Det endte alligevel med et nederlag på 3-6 på udebane mod Calgary Flames.

Den 33-årige dansker reducerede i slutningen af anden periode til 2-4 for gæsterne, der aldrig var i nærheden af sejren.

Calgary bragte sig i front med 2-0 i første periode, og det blev også 3-0 i anden periode, før Detroit fik reduceret til 1-3.

Kort efter at Frans Nielsen tæt foran mål havde dirigeret pucken i mål for 141. gang i sin lange karriere i NHL, svarede Calgary igen med en hurtig scoring ved tjekkiske Jaromír Jágr.

Jaromír Jágr er med sine 45 år en legende i NHL, hvor han er i gang med sin 24. sæson.

Med sejren har Calgary 18 point for 16 kampe, hvilket placerer holdet på en syvendeplads i den vestlige konference.

Detroit har 17 point for 17 kampe og er aktuelt nummer 11 i den østlige konference.