Den danske ishockeyspiller Frans Nielsen scorede sit 18. sæsonmål, da han med New York Islanders mødte Boston Bruins natten til tirsdag.

Dermed satte Frans Nielsen ny målrekord for danske NHL-spillere, da ingen tidligere har scoret så mange mål på en enkelt sæson, i det der kaldes verdens bedste ishockeyliga.

Den tidligere rekord på 17 mål sad Nielsen også på, som han satte i sæsonen 2011/2012.

Danskeren udlignede til 1-1 15 minutter inde i første periode, da han modtog en aflevering fra holdkammeraten Kyle Okposo og i to omgange, fik han sendt pucken i nettet bag Bruins-målmanden Chad Johnson.

På trods af den personlige succes så måtte Islanders endnu en gang forlade banen som tabere, da Bruins vandt med 6-3.

Det var New Yorker-holdets tredje nederlag på stribe, og en en plads i slutspillet synes meget langt væk. Islanders ligger sidst i Metropolitan-divisionen.

Frans Nielsen og co. har dog ikke lang tid til at være triste over nederlaget. Allerede natten til torsdag skal de på isen igen, når de møder et andet andet hold fra New York nemlig Rangers.

Den bliver spillet udendørs på det normale baseball stadion Yankee Stadium, hvor der er plads til 50.000 tilskuere.