Detroit Red Wings og Frans Nielsen tabte endnu engang i NHL. Frederik Andersen og Toronto Maple Leafs vandt.

Detroit. Den danske ishockeyspiller Frans Nielsen kom på måltavlen sent i opgøret, da Detroit Red Wings natten til fredag tog imod Montreal Canadiens i verdens bedste ishockeyliga, NHL.

Der var dog ikke tale om meget mere end en trøstescoring for Nielsen og Red Wings, der tabte kampen på hjemmebane med cifrene 3-6.

Det var Red Wings' sjette nederlag på stribe i NHL. I alt har klubben vundet ti opgør i sæsonen og tabt 16. Fem af nederlagene er kommet efter overtid, hvilket giver et enkelt point.

Gæsterne fra Montreal Canadiens tog sæsonens 12. sejr og har derudover tabt 15 kampe - heraf tre efter overtid.

I nattens opgør reducerede Frans Nielsen til 3-6 knap to et halvt minut før tid, da han sendte en ripost i nettet. Scoringen var den ottende i sæsonen for 33-årige Frans Nielsen. Derudover har han fire assister.

Danske Frederik Andersen var også i aktion natten til fredag. Han vogtede buret for Toronto Maple Leafs i holdets udekamp mod Edmonton Oilers.

Og selv om den danske målmand måtte indkassere fire scoringer undervejs, så endte det med en sejr takket være to sene scoringer.

Maple Leafs bragte sig foran 5-4 godt et minut før tid, da Oilers' Kris Russell var uheldig med at skyde pucken i mål bag sin egen målmand.

I de døende sekunder sendte Nazem Kadri pucken i tomt mål til 6-4.

Det var Maple Leafs' 17. sejr i den indeværende NHL-sæson. Holdet har derudover tabt ti kampe - heraf en enkelt efter overtid.

Det rækker samlet set til 35 point, og det betyder, at Toronto-mandskabet i øjeblikket indtager andenpladsen i Eastern Conference.

Frederik Andersen blev noteret for 37 redninger i nattens kamp.

Lars Eller lavede ingen point, da han sammen med Washington Capitals hjemme tabte 2-5 til Los Angeles Kings.