Der skulle 18 straffeslag til, før der blev fundet en vinder i NHL-kampen mellem Columbus og Detroit.

Detroit. Der var natten til søndag danskermøde i den nordamerikanske ishockeyliga NHL, da Columbus Blue Jackets med Oliver Bjorkstrand mødte Detroit Red Wings og Frans Nielsen.

Blue Jackets vandt første periode på en scoring af Artemi Panarin efter godt forarbejde af Oliver Bjorkstrand.

Men i tredje periode fik hjemmeholdet udlignet, og da den målfattige forestilling fortsatte i overtiden, skulle kampen afgøres på straffeslag.

Frans Nielsen lagde ud med at score, men Panarin fik udlignet for udeholdet på det fjerde straffeslag.

Herefter blev de 13 næste forsøg misbrugt. Blandt synderne var Oliver Bjorkstrand.

Først på det 18. straffeslag lykkedes det Jack Johnson at få pucken i mål og dermed sikre Columbus Blue Jackets den første sejr i fem kampe.

Toronto Blue Jays er inde i en god periode og vandt 4-1 på udebane mod Boston Bruins. For en sjælden gangs skyld fik Frederik Andersen ikke spilletid i målet for Toronto.