Esbjerg Energy holder sig i haserne på toppen i Metal Ligaen, hvor Rødovre Mighty Bulls fortsætter krisen.

Ishockeyherrerne fra Esbjerg Energy har ikke været i storform på det seneste, men mod den kriseramte bundprop i Metal Ligaen, Rødovre Mighty Bulls, havde vestjyderne alligevel kvalitet til at snuppe sejren.

Selv om det sjællandske hjemmehold kom tidligt foran, lykkedes det Esbjerg at vende billedet og tage en sejr på 2-1.

Det er Esbjergs anden sejr i træk efter en stime på tre nederlag forinden. Det er dog intet i sammenligning med Rødovre, som nu er oppe på ti nederlag i træk.

Holdet skraber bunden med blot 7 point efter 14 kampe. Esbjergenserne har på femtepladsen 21 point.

Alberto Pison Stærmose sendte ellers Rødovre i front efter små ni minutters spil af første periode. Men blot fire minutter senere havde Rasmus Bjerrum udlignet.

Der blev ikke scoret yderligere, før Henrik Mærsk Clausen blev matchvinder seks minutter inde i tredje periode.

Det sluttede med en masse dramatik og slagsmål efter slutfløjt, men det ændrede intet på måltavlen.