Esbjerg var foran 2-0, men Herlev udlignede og vandt efter straffeslag i de to holds kamp i Metal Ligaen.

Esbjerg Energy var på jagt efter en god sæsonindledning i Metal Ligaen, da vestjyderne tirsdag gæstede Herlev Eagles.

Det hele begyndte sådan set også fornuftigt, men vestjyderne satte en 2-0-føring over styr i tredje periode og endte med at tabe efter straffeslag.

Efter den tidligere exit fra slutspillet i foråret i kvartfinalen var det et motiveret Esbjerg-hold, der bragte sig foran 2-0 med en scoring i hver af de to første perioder.

Niklas Andersen sørgede for 1-0 efter 11 minutter, og i anden periode øgede Travis Brown føringen med sit mål.

Så skulle den føring holdes, men Johan Skinnars og Victor Rollin Carlsson sørgede for at udligne, inden Herlev tog sejren i straffeslagskonkurrencen.

Herning Blue Fox og Rungsted Seier Capital spillede også 2-2 i den ordinære spilletid, og også her skulle det afgøres efter straffeslag, hvor Herning kunne juble til sidst.

Odense Bulldogs hentede hjemme en 2-1-sejr over Sønderjyske, som med regulære nederlag i de to første ligakampe ligger sidst i rækken uden point.

Herning topper med fem point efter to kampe efterfulgt af Odense, der har fire point efter to kampe.