Esbjerg tabte til Mannheim, og de danske ishockeymestre har nu kun én kamp til at få point i Champions League.

Esbjerg. Esbjerg Energy taber 2-6 til tyske Mannheim i ishockeyens Champions League.

Nederlaget betyder, at Esbjerg har nul point efter fem kampe og ligger sidst i gruppe D, mens Mannheim fører gruppen med 12 point.

David Wolf bragte Mannheim foran efter 14 minutters spil i første periode.

I anden periode spillede Esbjerg noget af det bedste hockey, de har leveret i Champions League, og vestjyderne bragte sig foran 2-1 på scoringer i powerplay af Felix Scheel og Carson McMillan.

Men inden perioden var omme, havde tyskerne igen bragt sig foran.

I tredje periode gjorde Mannheim så arbejdet færdigt. Devin Setoguchi scorede til 4-2 efter otte minutter, og Carlo Colaiacovo udbyggede føringen, inden Setoguchi scorede kampens sidste mål 14 minutter inde i tredje periode.

Kampen sluttede 6-2 til Mannheim, og nu har Esbjerg kun et skud mere i bøssen, hvis de vil gøre sig forhåbninger om at få point i Champions League.

Det er om en uge, hvor modstanderen igen er Mannheim, og kampen spilles i Tyskland.

I gruppens anden kamp vandt de svenske mestre fra HV71 2-1 over tjekkiske HC Oceláñ Trinec.

Det var et hårdt slag for tjekkerne, der kunne have bragt sig a point med Mannheim med en sejr. Nu ser det skidt ud for Trinec, der har to point op til Mannheim på førstepladsen. HV71 har otte point på tredjepladsen.